Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
PRIREDITVE > TRENDI, INOVATIVNOST IN USTVARJALNOST V TURIZMU
Vrsta prireditve: Predavanja
Datum: 10.1.2019, zacetek ob 15:00
Kraj: Polhograjska graščina
Organizator: Občina Dobrova-Polhov Gradec
Kontakt: 01 3601 800, info@dobrova-polhovgradec.si
Opis prireditve
Občina je v preteklih letih veliko pozornosti namenila razvoju, sodelovanju, promociji in trženju turističnih programov. Pridobili smo znak zelena turistična destinacija, ki ponudnikom v občini odpira nove možnosti promocije in trženja.
 
Čas je, da stopimo še korak naprej, in vabimo vas na predavanje, na katerem bomo izvedeli več o:
 
• trendih v turizmu, ki so nam lahko v pomoč pri nadaljnjem razvoju turističnih produktov (ključni trendi, ki krojijo turistično ponudbo in povpraševanje po vsem svetu, s primeri dobrih praks)
 
• inovativnosti in ustvarjalnosti v turizmu: vpogled v možnosti za bolj domiselne, drugačne in zanimivejše produkte oziroma doživetja (s primeri dobrih praks).

Predavanje bo v četrtek, 10. 1. 2019, od 15. do 18. ure v Polhograjski graščini.
 
Predavanje je brezplačno, obvezne so prijave, ki jih pošljite na naslov helena.cuk@dobrova-polhovgradec.si do 8. 1. 2019.
 
Da bo predavanje res nekaj posebnega, smo kot predavatelja povabili Matejo Gruden, dolgoletno turistično novinarko Dela, zdaj pa urednico turistične revije Lipov list, predavateljico o trendih v turizmu in nosilko predmeta Turizem in doživetij na Visoki šoli za trajnostni turizem Erudio, ter dr. Andreja Pompeta, ki ga bogatijo skoraj tridesetletne izkušnje v trženju turizma. Kot projektni in kreativni vodja ter soustvarjalec je deloval pri projektih, kot so: Lipov list, I FEEL SLOVENIA, Znamka Bled, povezovanje ponudbe in kreiranje produktov za turizem Kamnik. Je zelo priljubljen predavatelj v podjetjih, na fakulteti in kongresih ter neumoren motivator, moderator, svetovalec in pisec člankov ter knjig. V prostem času ustvarja glasbo in kolesari vsepovsod. Andrej in Mateja sta pod okriljem Brand Business School skupaj izvedla tudi številne delavnice za razvoj turizma in različne projekte za slovenske destinacije.
 

Pripravil/-a: Helena Čuk

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2019. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.