Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Obvestila (4.4.2020)

Generalna poilcijska uprava sporoča, da je ustanovljena nova skupina, ki odgovarja na vprašanja občanov glede omejitve gibanja in podobno. Občani lahko pišejo oziroma pošiljajo vprašanja na naslov: info.koronavirus@policija.si

Obvestila (3.4.2020)
V času izrednih razmer vam družba Butan plin omogoča BREZPLAČNO dostavo plina v Zeleni jeklenki na dom, z geslom SOLIDARNOST. Naročila sprejemajo na številki 080 2005 oziroma preko spletnega obrazca.
Obvestila (3.4.2020)

Občina Dobrova - Polhov Gradec in CZ občine za večjo varnost občanov že razpošiljata pralne maske s priloženimi navodili za uporabo z nenaslovljeno poštno pošiljko po gospodinjstvih v občini, in sicer po dve maski na gospodinjstvo.

Obvestila (27.3.2020)
Vpis predšolskih otrok podaljšujemo do 16. aprila 2020 
Obvestila (20.3.2020)
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom je bil za območje občine Dobrova- Polhov Gradec sprejet niz ukrepov in priporočil, ki si jih lahko preberete v prilogi. 
Obvestila (20.3.2020)
Spoštovane občanke in občani, z namenom čim boljše informiranosti smo za vas pripravili nabor najosnovnejših informacij s kontakti dežurnih služb.  Na današnji dan v občini Dobrova -Polhov Gradec ni evidentiranega primera okužbe s koronavirusom. Da čim dlje tako tudi ostane, vas naprošamo za dosledno spoštovanje podanih navodil občinskih in vseh državnih institucij.
Obvestila (15.3.2020)
POZIV O PREPOVEDI OBRATOVANJA VSEH LOKALOV IN NE-ŽIVILSKIH TRGOVIN od 15. 3. 2020 do preklica.  
Štab Civilne zaščite Občine poziva k sprejemu naslednjih ukrepov: zaprejo se vsi lokali in obrati v občini, razen trgovin z živili (prehrana ljudi in živali),  katerih storitve niso nujne za preživetje in kjer prihaja do večje koncentracije zbiranja in druženja ljudi.


LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.