Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Obvestila (28.5.2020)

Obveščamo vas o terminih za vpis v Glasbeno šolo Emil Adamič za prihodnje šolsko leto.

Obvestila (22.5.2020)
Preverite, kdaj bo obiskal vaš kraj.
Obvestila (22.5.2020)
Društvo Šola zdravja vas znova vabi na vsakodnevno jutranjo telovadbo "1000 gibov", ki bo potekala vsak dan od ponedeljka do petka ob 8.30 v športno rekreacijskem centru Gabrje v vseh letnih časih in ob vsakem vremenu na prostem.
Obvestila (21.5.2020)

Marca vsako leto poteka vpis otrok v vrtec. Zaradi razmer se je letos vpis podaljšal do 16. aprila 2020.  Statistika vpisa otrok v vrtce na območju Občine Dobrova - Polhov Gradec pa kaže, da je število novo vpisanih otrok vsako leto manjše.

Obvestila (20.5.2020)
Slovenska turistična organizacija (STO) je zagnala kampanjo ZDAJ JE ČAS ZATE, Moja Slovenija, v kateri vabi vse prebivalce naše dežele k oddihu v Sloveniji, uživanju v doživetjih in odkrivanju skritih kotičkov, nato pa še k delitvi le-teh s ključnikom #mojaslovenija
Obvestila (18.5.2020)
Odpadke povzročamo vsi, zato moramo biti vsi, ki na območju Občine Dobrova - Polhov Gradec stalno, začasno ali občasno bivamo v svojih ali najetih nepremičninah, smo lastniki počitniške hiše ali opravljamo poslovno dejavnost, tudi vključeni v sistem ravnanja z odpadki.
Obvestila (18.5.2020)
Vabimo vas na sprehod, s seboj pa vzemite vrečko in rokavice, in kljub temu, da smeti niso vaše, poberite odpadke, ki jih odkrijete v naravi. Z majhnimi koraki in malo dobre volje do čistega okolja – vedno znova in znova.
Obvestila (18.5.2020)
Turizem je najhitreje rastoča panoga v naši občini kot tudi v celi državi, če izvzamemo dogajanje v zadnjih mesecih. Zato je potrebno razvoj turizma zasnovati vnaprej ter predvideti, kako lahko strmo vzpenjajočo se premico rasti obrnemo v samovzdržni  krog trajnostnega turizma.
Obvestila (14.5.2020)
8. maja 2020 se je Polhov doživljajski park odprl za obiskovalce. Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila in ukrepe.
Obvestila (5.5.2020)
Telekom Slovenije bo v sodelovanju z Občino Dobrova - Polhov Gradec gradil optično omrežje, ki bo prebivalcem omogočilo višje internetne hitrosti in boljšo izkušnjo spremljanja televizije. V naslednjih dneh se prične gradnja v naseljih " Spodnji" Razori, Stranska vas in Šujica.
Obvestila (24.4.2020)

Občina Dobrova - Polhov Gradec tudi letos podeljuje občinska priznanja. 
Pisni predlogi za občinska priznanja v letu 2020 se lahko oddajo do petka, 8. maja 2020, v skladu z razpisnimi pogoji. Vabljeni k oddaji predlogov!

Obvestila (24.4.2020)
Poslovalnica DBS na Dobrovi bo od 28. aprila 2020 ponovno ODPRTA po običajnem poslovnem času od ponedeljka do petka: 8.00 - 12.00 in 13.00 - 16.00.
Obvestila (17.4.2020)
Na spodnji povezavi si lahko pogledate predstavitev občine na Ljubljana TV.
Obvestila (17.4.2020)
Telekom Slovenije bo v sodelovanju z Občino Dobrova Polhov Gradec gradil optično omrežje. V naslednjih dneh se prične gradnja v naseljih Razori in Draževnik.
Obvestila (16.4.2020)
S ciljem zagotovitve čim večje varnosti udeležencev v prometu, želimo občane in občanke opozoriti na obvezno obrezovanje in vzdrževanje živih mej, grmičevja, dreves in ostale vegetacije na površinah ob cestišču tako, da sta zagotovljena preglednost ceste in prost profil ceste ter da je prometna signalizacija vidna in dostopna. Prav tako je potrebno obrezati vegetacijo ob pločnikih, saj le-ta velikokrat zaradi razraščenosti ovira varnost pešcev in drugih udeležencev v prometu. 
Obvestila (4.4.2020)

Generalna poilcijska uprava sporoča, da je ustanovljena nova skupina, ki odgovarja na vprašanja občanov glede omejitve gibanja in podobno. Občani lahko pišejo oziroma pošiljajo vprašanja na naslov: info.koronavirus@policija.si

Obvestila (3.4.2020)
V času izrednih razmer vam družba Butan plin omogoča BREZPLAČNO dostavo plina v Zeleni jeklenki na dom, z geslom SOLIDARNOST. Naročila sprejemajo na številki 080 2005 oziroma preko spletnega obrazca.
Obvestila (3.4.2020)

Občina Dobrova - Polhov Gradec in CZ občine za večjo varnost občanov že razpošiljata pralne maske s priloženimi navodili za uporabo z nenaslovljeno poštno pošiljko po gospodinjstvih v občini, in sicer po dve maski na gospodinjstvo.

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.