Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Obvestilo o spremembi delovnega časa Pošte Slovenije
Datum objave: 19.3.2020
Pri Pošti Slovenije so z namenom preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom in zaščito zaposlenih včeraj sprejeli dodatne ukrepe. Uporabnike storitev s temi ukrepi pozivajo, da gredo na pošto samo v primeru, če je to zares nujno potrebno.
 
S tem namenom so skrajšali delovne čase vseh pošt, večina poštnih poslovalnic je tako od danes naprej odprtih od 9. do 15. ure, oziroma od 9. do 11. ure. Ob sobotah pošte začasno ne bodo poslovale, hkrati pa ne bosta poslovali dežurni pošti. Navedeno pomeni, da Pošta Slovenije ob sobotah ne bo izvajala dostave pošiljk.
 
Na poštnih okencih so začasno prenehali izvajati določene ne nujne storitve, še naprej pa bodo opravljali sprejem in izročanje poštnih pošiljk, bančne storitve in plačilni promet. Dostavo v želenem časovnem okvirju so trenutno ukinili, torej izbira možnosti dostave do 10. ure, po 16. uri in dostava med 18. in 20. uro začasno ni več možna.
 
Prosimo, da pri morebitnih obiskih pošt dosledno upoštevate protokole za ohranjane zdravja in s tem predpisani režim vstopa v pošte, in sicer v omejenem obsegu. V poštnih prostorih se lahko sočasno nahaja zgolj toliko strank, kolikor je delujočih poštnih okenc, stranke pa ob tem upoštevajo priporočeno medsebojno razdaljo. Če so vsa delujoča okenca zasedena, vas prosimo, da počakate pred vhodnimi vrati poslovalnice, da pridete na vrsto in pri tem prav tako upoštevate varnostno razdaljo.

Pripravil/-a: Tadeja Plestenjak

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.