Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
OBVESTILO O POSLOVANJU OBČINSKE UPRAVE OBČINE DOBROVA-POLHOV GRADEC
Datum objave: 12.3.2020

Spoštovane občanke in občani
ter vsi, ki ste uporabniki storitev Občine Dobrova - Polhov Gradec,

v obdobju širjenja okužb s koronavirusom pozivamo vse, da ravnate odgovorno za omejitev možnosti širjenja koronavirusa in strogo upoštevate ukrepe, ki so objavljeni na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za zdravje. Skladno z izdanimi ukrepi MZ in NIJZ glede širjenja nalezljive bolezni SARS Cov-19 (kronavirus) vas obveščamo, da do nadaljnjega vršimo omejitev vstopa v prostore občine.

Občine Dobrova - Polhov Gradec ne obiskujte, če to ni nujno potrebno. Informacije o upravnih zadevah in drugih informacijah potekajo po elektronski pošti (info@dobrova-polhovgradec.si) ali po telefonu (01/3601-800) v času uradnih ur. Če pa je obisk občine nujen, pred obiskom občine pokličete po telefonu in se pozanimajte, ali je vašo zadevo mogoče urediti brez osebnega obiska.

Uradne ure:
- ponedeljek, od 8. do 12. ure
- sreda, od 8. do 12. ure in od 14. do 16. ure
- petek, od 8. do 12. ure
 

V stavbo Občine Dobrova - Polhov Gradec naj NE VSTOPAJO OSEBE, ki imajo sum okužbe s koronavirusom. V tem primeru pokličite svojega izbranega osebnega zdravnika po telefonu. Pomembno je tudi, da ne vstopate v stavbo ambulant družinske medicine. Glede nadaljnjega ukrepanja sledite navodilom zdravstvenega osebja ter se jih strogo držite, da pred okužbo zaščitite ostale ljudi (zdravstveno osebje, vaše bližnje, sodelavce in druge).

Občina Dobrova - Polhov Gradec trenutno ne bo sprejemala drugih ukrepov za preprečevanje okužb, v primeru dokazane okužbe pa bomo sprejeli dodatne ukrepe.

Pripravil/-a: Tadeja Plestenjak

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.