Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Polna cula lokalnih doživetij na Visit Ljubljana
Datum objave: 7.11.2019
Prizadevanje Občine Dobrova-Polhov Gradec, da bi turistično ponudbo za domače in tuje obiskovalce razširila in obogatila, je našlo svojo mesto med novicami uradne turistične spletne strani naše prestolnice Visit Ljubljana.
 
 
Zloženka Polna cula lokalnih doživetij, ki je v slovenščini, angleščini in italijanščini izšla avgusta, prvič predstavlja izbor enajstih doživetij, ki jih ponuja Blagajeva dežela nekatera med njimi so popolnoma nova, druga pa posodobljena.
 
Tako ponudba vključuje že znano čajanko z grofom Blagajem, obisk Polhovega doživljajskega parka, Hiše medu Božnar in Muzeja pošte in telekomunikacij, obiskovalci pa se sedaj lahko preizkusijo tudi v peki kruha, izdelavi fresk, rezbarjenju in pozlati ter obdelavi različnih materialov na etnoloških delavnicah. Doživetja pa bodo poskrbela tudi za pohodnike in ljubitelje narave, saj ponujajo vodeno izkušnjo najlepših vrhov in hribov v naši občini. Informacije v zloženki so predstavljene na turistom prijazen način, saj vključujejo podat
 
ke o ceni doživetja, prevozu do lokacije, načinu prijave ter vse ostale pomembne informacije. Največja privlačnost doživetij, ki vas popeljejo v Polhov Gradec, Šentjošt in Črni Vrh, pa je z naravno in kulturno dediščino podprta nota lokalnosti.
 
Ponudba, ki bo nedvomno pritegnila marsikaterega obiskovalca ter prispevala k razvoju turizma v občini. Celotno novico objavljeno na Visit Ljubljana pa si lahko preberete na povezavi:
 
 
Lucija Rus
 

 Polna cula lokalnih doživetij (1.000 kB)

Pripravil/-a: Helena Čuk

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2019. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.