Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
Otroci poskrbeli za praznike
Datum objave: 28.12.2018
Tudi letos so bili otroci iz občine Dobrova – Polhov Gradec pridni, zato jim je občina v dar poklonila dve gledališki predstavi. V Polhov Gradec in na Dobrovo je povabila Miškino Gledališče.
Otroci v dvorani Kulturnega doma Jakoba Trobca v Polhovem Gradcu so 9. decembra 2018 palčici Božici pomagali, da je bil tudi zadnji jelenček Rudi pripravljen za polet okoli sveta. Temu je namreč zaradi preveč sladkarij in nič telovadbe zrasel velik trebušček. Prav tako so z otroškimi iskricami, ščepcem prijateljstva in nekaj iznajdljivosti poskrbeli za čarobni prah za letenje. Konec predstave Rudi in praznične kremšnite je bil srečen in jelenčki so bili pripravljeni za obisk ter obdarovanje otrok.
Dobrovski otroci pa so 26. decembra 2018 v plesni dvorani na Dobrovi poskrbeli, da se je babica Zima še pravi čas vrnila iz počitnic in poskrbela za pravo čarobnost prazničnih dni. Težko si je namreč predstavljati praznovanje božiča v pomladanskih dneh. Otroci so miški in prašičku pomagali okrasiti jelko, zamesiti potico, skupaj so zapeli in zaplesali na zimsko pesmico, s tem so zanetili toplino in veselje v srčkih vseh, ki so jo ponesli tudi na svoje domove.
Zapisala Nadja Prosen Verbič

Pripravil/-a: Sandra Nartnik

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2019. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.