Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
Predaja novega vozila za izvajanje pomoči na domu
Datum objave: 27.11.2017
Župan Franc Setnikar je v petek, 10. novembra, predstavnicam Centra za socialno delo Ljubljana Vič-Rudnik, ki v občini opravlja storitev pomoč na domu, predal novo vozilo Fiat Panda 4x4.

Socialno varstvene storitve pomoč na domu na območju Občine Dobrova-Polhov Gradec se poslužuje iz leta v leto vse več uporabnikov. Zato je občina izkazala posluh in z lastnimi sredstvi kupila novo vozilo Fiat Panda 4x4 1.3 Multijet 16v 95 Rock, za katerega je namenila 14.390 evrov. Novo vozilo bo uporabljeno za opravljane storitve na območju ravninskega dela, predvsem na območju Dobrove, Brezja in drugih sosednjih vasi.

Na simboličnem prevzemu so župan ter namestnica direktorice CSD Vič - Rudnik Nataša Tratnik Majerle in socialna oskrbovalka Anica Smrekar izpostavili pomembno pridobitev novega vozila, ki bo nedvomno izboljšalo pogoje dela pomoč na domu, ki je izjemno pomembna, ustrezna in do ljudi najbolj prijazna oblika pomoči.

Več o sami storitvi si lahko preberete na http://www.csd-lj-vicrudnik.si/delovna-podrocja/varstvo-odraslih/pomoc-na-domu/. V primeru, da vi ali vaš svojec potrebujete pomoč oziroma pri vaši odločitvi potrebujete pomoč ali pa imate s tem povezano vprašanje, lahko pokličite na telefonsko številko 01 200 21 36 ali 041 782 600.

Pripravil/-a: Simona Kostrevc

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2018. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.