Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
Župan sprejel najboljše učence
Datum objave: 3.7.2017

V torek, 20. junija, je župan Franc Setnikar v grajskem parku sprejel 21 najboljših letošnjih učenk in učencev iz Osnovne šole Dobrova in Osnovne šole Polhov Gradec ter jim zaželel vse lepo na nadaljnji izobraževalni poti.

V grajskem parku, pod mogočno starodavno lipo, je na zadnji pomladni dan potekal sprejem učencev, ki so devet let osnovnošolskega izobraževanja na šolah občine Dobrova – Polhov Gradec zaključili z odličnim uspehom, poleg tega pa nanizali še kup drugih uspehov, priznanj in pohval na športnih, družboslovnih in naravoslovnih področjih. Dogodku so poleg župana Franca Setnikarja prisostvovali še ravnatelj Osnovne šole Dobrova Viljem Kovačič, ravnateljica Osnovne šole Polhov Gradec Ilinka Kucler, nekateri razredniki ter starši.

Letošnja generacija bo na srednje šole prispevala skupaj 80 bodočih dijakinj in dijakov, 44 iz OŠ Polhov Gradec in 36 v OŠ Dobrova, od tega kar 21 odličnjakov. Župan se jim je za njihova prizadevanja zahvalil ter jim čestital in zaželel še nadaljnjo uspešno izobraževalno pot. Ob tej priložnosti je Ani Dolenc, Gašperju Kordežu, Pii Kozjek, Ajdi Oblak, Žanu Skopcu, Lari Stanovnik, Gabrijeli Adam, Saši Bleiweis, Ani Koprivec, Ani Malovrh, Klemnu Škofu, Lučki Dolenc, Maksu Koritniku, Mojci Medja, Arneju Petriču, Maksu Reparju, Manci Trček, Evi Pišek, Vesni Zadnikar, Anji Šerbec, Ani Ivani Rihar v imenu občine poklonil simbolično darilo. Dogodek so sooblikovali člani Theatro Šentjošt, ki so jim namenili nekaj priložnosti primernih besed iz proze in poezije, ob koncu pa so jim čarovnice zakuhale še zvarek za uspešno šolanje, kamor so zakuhale vrečo dobrih ocen, ducat koncentracije, sod discipline in žlico razuma za bistrenje uma.

 Odličnjaki (125 kB)

Pripravil/-a: Simona Kostrevc

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2019. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.