Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
Župan čestital najboljšim učencem
Datum objave: 20.6.2016

V petek, 17. junija, je v prijetnem ambientu grajskega parka v Polhovem Gradcu župan Franc Setnikar nagovoril in čestital petintrideseterici najboljših devetošolcev.

"Kot župan sem ponosen na vas, na učitelje in na šoli, kjer ste dobili odlična znanja za naprej, zato vas ni potrebno biti strah novih izzivov," je v nagovoru letošnjim zlatim devetošolcem dobrovske in polhograjske osnovne šole dejal župan Franc Setnikar. Čestital jim je za vse dosežene rezultate ter jim zaželel, da bodo z željo po uspehu nadaljevali tudi v prihodnje. Vsakemu od njih je segel v roko ter mu izročil skromno darilo.

Prireditev, ki je bila namenjena ne le odličnjakom devetih razredov, temveč tudi vsem njihovim staršem, razrednikom in drugim predstavnikom obeh šol, je zajemala kratek in zanimiv kulturni program. Z glasbenimi točkami so ga popestrili mladi inštrumentalisti, spomine na prvo srednješolsko leto pa so na odru pod grajsko lipo naglas obujali člani gledališke skupine Theatro Šentjošt. Nekaj drobtinic jim je v popotniško torbo natresla tudi povezovalka Lucija, ki jim je ob koncu svetovala: "Ostanite še naprej drzni, neustrašni, pogumni in za sabo puščajte velike sledi."

V knjigo zlatih učencev so se letos vpisali: Ula Čamernik, Sara Jankovec, Gabrijel Klančar, Blaž Laznik, Sara Oblak, Anamarija Potokar, Anita Trobec, Urh Ušeničnik, Tinkara Bizjak, Nika Oblak, Tobija Kavčič, Gašper Potočnik, Ruta Koprivec, Pavlina Košir, Neža Grdadolnik, Sara Dobnikar, Gregor Alič, Boštjan Baras, Tamara Bizjan, Gal Grosek, Tanja Kržič, Gašper Laznik, Anja Repar, Jan Reven, Mark Reven, Zala Tiran, Aljaž Gabor, Blaž Juren, Gregor, Kovač, Žiga Krvina, Ema Nartnik, Tina Poštuvan, Vid Smole, Izidor Založnik, Nika Živič. Čestitke!

 odličnjaki3.jpg (99 kB)
 odličnjaki4.jpg (87 kB)

Pripravil/-a: Sandra Nartnik

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2018. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.